Lennart

You are here:

augustus26

Lennart

Lennart, 22, na HAVO twee jaar thuis. Inmiddels werkte hij bij een JUMBO, maar wilde toch verder gaan met een opleiding. Omdat hij totaal geen idee had, zijn we gaan bespreken en onderzoeken waar zijn interesses en passies liggen. na drie bijeenkomsten en 4 afgenomen testen, staat hij nu ingeschreven op de Sportvisacademie in Gorinchem.

 

Intelligentietesten brugklasleerlingen.

Van twee VMBO-scholen heb ik in april de opdracht gekregen een aantal kinderen te testen met de NIO (Nederlandse Intelligentietest voor Onderwijsniveau om zodoende het juiste startniveau te bepalen in de brugklas. Inmiddels zijn 85 kinderen getest en geplaatst op het juiste niveau.

 

Onderzoek toekomstige brugklasleerlingen.

In februari 2014 ben ik benaderd door een school voor Voortgezet Onderwijs om te komen ondersteunen bij het aannemen van toekomstige nieuwe eerstejaars leerlingen. Zij moeten gescreend worden op de kans van succes op het behalen van het diploma. De school wil graag dat ik intelligentietesten af neem, in combinatie met sociaal-emotioneel onderzoek. Er zijn twee onderzoek data gepland voor april en mei aanstaande.

 

Voorbereiding examenkandidaten op vervolgonderwijs.

Ik ben gevraagd op een scholengemeenschap om in maart 2014 te helpen bij een voorlichtingsavond voor ouders van examenkandidaten.

Hier komen onder andere diverse oud-leerlingen, die gevraagd zijn iets te vertellen over hun huidige vervolgopleiding. Men verwacht van mij dat ik ouders bij sta met vragen over verwachtingen, kosten en andere voorbereiding op de doorstroom naar de vervolgopleiding.

  • Posted by HansBroekhuizen
  • 1 Tags
  • 0 Comments

CATEGORIES Eerdere begeleiding

COMMENTS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>