Robbert

You are here:

augustus26

Robbert

Robbert, 22 jaar, HAVO, HBO-Economie gedaan, maar het bleek al snel dat dat niet bij hem paste. Hij heeft een tijdje thuis gezeten en veel geklust, en ook gewerkt bij bedrijven in de buurt, maar zijn echte ding nog niet gevonden. Door een uitgebreid intakegesprek en diverse testen kwamen we uiteindelijk bij de Leren-Werken-Opleiding voor Hovenier. Hij staat inmiddels ingeschreven op een MBO-Groenschool in Barendrecht.

  • Posted by HansBroekhuizen
  • 1 Tags
  • 0 Comments

CATEGORIES Eerdere begeleiding

COMMENTS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>