Rik

You are here:

oktober22

Rik

Rik, 20 jaar, heeft na zijn HAVO eerst Ruimtelijke Ordening & Planologie gedaan. Dat paste niet goed en is hij na anderhalf jaar (P gehaald) overgestapt naar Engineering. Ook dit was niet wat hij ervan verwachtte. Momenteel werkt hij in een supermarkt, maar wil toch graag een passende HBO-opleiding gaan doen. Na gesprekken en testonderzoek gaat hij nu inschrijven voor de HBO-opleiding voor Maritiem Officier op de HR&O.

  • Posted by HansBroekhuizen
  • 1 Tags
  • 0 Comments

CATEGORIES Eerdere begeleiding

COMMENTS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>