You are here:

mei02

Laurynn en Nick

Laurynn, 18 jaar, heeft na de HAVO een jaar op de PABO gezeten, maar dit was het niet voor haar. Met haar profiel C+M wil ze liever iets commercieels en als het kant wellicht in het buitenland. Maar ook blijkt ze een grote interesse te hebben voor medische zaken. Na gesprekken en testen komen we op twee voor haar zeer interessante opleidingen: International Business & Languages op de HR&O in Rotterdam en Fysiotherapie bij de Avans Hogeschool in Breda. Inmiddels staat ze ingeschreven bij IBL in Rotterdam.

 

Nick, 22 jaar, heeft na de HAVO eerst een poosje op de Lerarenopleiding Engels gezeten. Na een half jaar kwam hij er achter dat het voor de klas staan en het lesgeven niets voor hem was. Hij is toen overgestapt naar ICT, maar daar vond hij de stof te theoretisch. Tijdens onze gesprekken en na het onderzoek bleek hij een zeer sterke sociale kant te hebben en het liefst mensen te willen helpen en begeleiden. Hij staat inmiddels ingeschreven bij HBO Social Work op de HR&O in Rotterdam.

  • Posted by HansBroekhuizen
  • 1 Tags
  • 0 Comments

CATEGORIES Eerdere begeleiding

COMMENTS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>