Vicky

You are here:

mei10

Vicky

Vicky, 17 jaar, doet examen VWO. Ze wil graag gaan studeren aan een universiteit, maar heeft geen idee waar heen te gaan. Ze heeft informatie opgedaan voor Geschiedenis, Psychologie, Fiscale Economie, International Business& Languages, maar er is nog geen klik. Met haar profiel E+M kan ook niet alles wat ze interessant vindt. Na gesprekken met haar ouders erbij, komen we al snel richting van iets met Gezondheid (maar geen Medicijnen, want dat past niet bij haar profiel) en iets met Economie. Na diverse testen blijkt ze een veelzijdige interesse te hebben en komen we richting Gezondheidswetenschappen en Bedrijfskunde. Inmiddels staat ze bij beide richtingen ingeschreven en gaat ze bij beiden proefstuderen.

  • Posted by HansBroekhuizen
  • 1 Tags
  • 0 Comments

CATEGORIES Eerdere begeleiding

COMMENTS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>