You are here:

augustus16

Job, 18 jaar, dreigt (voor de tweede keer) te blijven zitten in HAVO-4 en gaat van school. Hij twijfelt of hij MBO gaat doen of via Vavo (volwassenonderwijs) in deeltijd alsnog zij HAVO-diploma te gaan behalen. Om beide opties open te houden, wil hij graag weten welke MBO- of HBO-opleiding dan goed bij hem past. Met gesprekken en testen (met ouders erbij) komen we op een duidelijke beroepskeuze-richting, nl: Fysiotherapie. Deze studie komt op nr.1 te staan. Daarom schrijft hij in voor Vavo, maar gaat ook nog kijken bij een MBO-studie, die hem ook goed past, nl. Logistiek Teamleider.

  • Posted by HansBroekhuizen
  • 1 Tags
  • 0 Comments

CATEGORIES Eerdere begeleiding

COMMENTS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>