September.

You are here:

september13

September.

Kristiaan, 24 jaar, heeft eerder MBO-Grafische Vormgeving gedaan, is daarna gaan werken bij AH, inmiddels teamleider, vindt Logistiek best leuk, maar wil dit niet voor altijd doen. Hij heeft een zeer brede interesse, is actief, sportief en avontuurlijk, zit bij de brandweer, is graag vrijwilliger in hulpverlening en is sterk sociaal ingesteld. Hij overweegt toch nog een HBO-opleiding te gaan doen. Na 3 x testen en diverse gesprekken, komt hij op Fysiotherapie. Als tweede keus heeft hij ALO staan, gaat zich op beide opleidingen oriënteren voor komend studiejaar en schrijft zich gelijktijdig in voor een opleiding bij de Landmacht. Zo heeft hij diverse ijzers in het vuur, die prima passen bij zijn sociale en actieve instelling.

  • Posted by HansBroekhuizen
  • 1 Tags
  • 0 Comments

CATEGORIES Eerdere begeleiding

COMMENTS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>