You are here:

november01

Daphne, 19 jaar, heeft na haar VWO-opleiding een jaar HBO-Verloskunde gedaan. Dat was altijd haar grote overtuiging daarin verder te gaan. De studie viel haar toch tegen, met name de praktische handelingen. Ze overweegt een andere studie. Na gesprekken en onderzoek komt ze tot het inzicht dat ze de hulpverlenende kant van haar studie wel heel leuk vond, maar de uitvoerende, medische kant niet. Na diverse overwegingen en testen besluit ze te gaan proefstuderen met HB0- Pedagogiek en Social Works. Als mogelijke alternatief wil ze zich inschrijven bij Defensie.

  • Posted by HansBroekhuizen
  • 1 Tags
  • 0 Comments

CATEGORIES Eerdere begeleiding

COMMENTS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>