You are here:

februari27

Januari

Thomas, 17 jaar, doet examen voor MAVO en overweegt door te gaan naar HAVO. Maar dan moet hij een 7 gemiddeld staan en voor het geval dat niet lukt, zoekt hij een alternatief in de vorm van een MBO-4 BOL opleiding. Hij wil al heel graag naar IVA in Driebergen voor autoverkoop, maar wellicht zijn er nog andere dingen die ook goed bij zijn interesses passen. Na gesprekken en testonderzoek komen we een stuk breder uit, BOL-4 Ondernemer-Manager Detailhandel of Assistent-manager Internationale Handel Hij gaat bij allebei op de Open Dag kijken en wellicht een dagje meedraaien. Hij twijfelt nog of hij naar Rotterdam gaat of naar Breda.

  • Posted by HansBroekhuizen
  • 1 Tags
  • 0 Comments

CATEGORIES Eerdere begeleiding

COMMENTS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>