Max

You are here:

april17

Max

Max (18) heeft na zijn Havo-examen kort gestudeerd op een HBO-opleiding van Inholland, Tuinbouw en Agribusiness. Dit beviel hem van geen kanten. Hij houdt van buiten zijn, van dieren, natuur en vindt biologie het leukste schoolvak. Na diverse gesprekken en het maken van 4 testen op HBO-niveau, komen we op de opleiding Toegepaste Biologie in Den Bosch en Bos- en Natuurbeheer in Velp. Max gaat open dagen bezoeken en proefstuderen om te zien welke opleiding het beste gaat passen. Er zit nogal wat verschil in vakken en stage-opties.

 

Yuverta Brielle. Op deze school is de zorgcoördinator door omstandigheden niet meer in functie om de dossiers voor de nieuwe brugklasleerlingen te analyseren. Daardoor heeft men gevraagd of ik die taak zou willen vervullen. Daarom ben ik vanaf januari elke donderdag op de locatie aanwezig om dossiers te lezen en overleg te plegen met de teamleider en andere personeelsleden die zorgondersteuning verlenen. Er zal ook regelmatig overleg plaatsvinden met toeleverende scholen en externe begeleiders. Ook zullen er diverse leerlingen aanvullend getest gaan worden met o.a. NIO en WISC-5.

  • Posted by HansBroekhuizen
  • 1 Tags
  • 0 Comments

CATEGORIES Eerdere begeleiding

COMMENTS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>